Blomkålspizza og lasagne bliver man aldrig træt af

prøv retterne sammen med friske spinatblade og/eller salatblade og denne superlækre persille pesto:

2015-02-06 09.50.52

 

Ingredienser:

  • 1 bundt bredbladet persille
  • 75 gr tørristede pinjekerner
  • ca. 50 gr friskrevet parmesan
  • 3 fed hvidløg
  • saft af 1/2 citron eller af en hel lemon
  • ca. 1,5 dl god koldpresset olivenolie
  • 1- 1,5 tsk salt

Hele baladen op i foodprocessoren eller blend med din stavblender. Smag evt. til med mere salt og tilføj mere olie, hvis pestoen skal være mere cremet. Hæld pestoen op i et skoldet syltetøjsglas.

Pestoen er smækfyldt med vitaminer og det supergode fedt – og kan selvfølgelig bruges i mange sammenhænge. F.eks. til de hurtige, frosne grøntsager en dag, hvor man er i tidsnød.

Lær at lave mad hos Vibs
Blomkålspizza

 

 

2015-02-05 11.33.25 2015-02-05 13.20.39

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *