Gårsdagens aftensmad og frokost i dag

Lækker hurtig LCHF-kyllingeret med bagte tomater:

2015-02-26 18.34.55

Fremgangsmåde efter hvad jeg havde i køleskabet/fryseren:
  • 3 løg og 3 fed hvidløg skæres i tynde skiver og svitses i en god gang andefedt/kokosolie/smør til de er lækre lysebrune
  • En rest kyllingekød tilsættes og lunes godt igennem.
  • Tomater skæres i halve og ind i ovnen på 200 gr til væden er fordampet lidt fra tomaterne
  • Når tomaterne er færdige drysses de med reven cheddar-ost. Kan selvfølgelig også lægges på tomaterne og bages med.

Andefedtet gør, at maden med stor fornøjelse kan spises kold næste dag, fordi fedtet ikke stivner helt, men gør maden blød og lækker.

Lær at lave lækker LCHF-kost med MadMedVibs

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *