Vi (læs jeg) er ikke perfekt(e) hele tiden og en gang imellem bliver grøntsagerne droppet for en hurtig gang aftensmåltid og til frokost dagen efter

Fed, cremet kyllingesalat:

2015-02-04 18.27.55

Ingredienser – grøntsagerne er fraværende, til gengæld er der godt med proteiner og fedt:

  • Rester af stegt/kogt kylling
  • Bacon
  • Creme fraiche 38%
  • Mayonnaise
  • Cornichoner (syltede små agurker) – så er der da en snert af grøntsager 🙂
  • Salt og peber
  • Oliven

Fremgangsmåde:

  • Bacon i skiver deles i halve. (Det går nemt ved at tage en saks og klippe det hele over på én gang). På panden og steges til de er godt sprøde. Skiverne lægges til afdrypning på køkkenrulle.
  • Cornichonerne dryppes godt af på køkkenrulle.
  • Kylling, mayo, creme fraiche, bacon, cornichoner, salt og peber blandes godt sammen.
  • Smages til med peber.

Da jeg ikke kan undvære farver i min mad, kom der lækre oliven “on the side” 🙂

Voila! Det var det! 🙂

Kyllingesalaten kan med meget stor fordel tilsættes rødløg/asparges/rød peber.

Lær at lave mad med MedMedVibs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *