Fyldt bagt blomkål i muffin-forme

2015-03-07 10.07.42
Ingredienser:
  • Blomkålshovede
  • Philadelphia flødeost
  • Forårsløg, gem lidt til pynt
  • Bacon
  • Salt og peber
  • Krydderi eller hvidløg
  • Revet Cheddar ost
Fremgangsmåde:
  • Skær blomkålen i buketter og damp godt møre i kogende vand
  • Dræn blomkålsbuketterne for vand i en si
  • Hak forårsløgene i små fine stykker
  • Mos buketterne med flødeost, de hakkede løg, krydderier og bacon og smag til med salt og peber
  • Fordeles i muffins-forme, ca. 6 stk.
  • Drys med den revne ost
  • I ovnen på 200 gr
  • Når de er gyldne og lækre, ud af ovnen og pyntes med lidt forårslø

Lær at lave Mad Med Vibs – klik her

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *