Enkel LCHF Påskefrokost

2015-04-04 13.11.11

 

Solen skinnede og en herlig, nem påskefrokost kom på bordet, bestående af:
  • 3 slags sild (Ok – lagen er tilsat sukker, men den drypper man godt af)
  • Røget laks med asparges og fyldte æg: Æggene koges hårdkogte. Æggeblommer moses med mayonnaise, lidt citronsaft, en anelse sennep, dild og purløg, stenbiderrogn, alternativt “falsk” rogn) og lægges tilbage i hviderne
  • Stegte rødspættefileter med hjemmerørt mayonnaise (sprang nemt over det ved at blande Gråstens mayo (2/3) og remoulade (1/3)
  • Hjemmelavet LCHF leverpostej med stegte champignon og stegt bacon
  • Skiver af steg
  • Rugbrød (hvis man spiser det)
  • Hjemmelavet LCHF sandwichbrød
  • Fedt og smør
  • Sluttende af med 3 lækre oste

Og så var der tid til nydelse og kaffen ude i solen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *