Jeg havde rigelige rester efter diverse kokkerier, såsom chili/hvidløg/løg efter fatbombs og blomkåls- og gedeoste souffle – det blev til en blomkålsgratin:
Ingredienser:
- 1/2 blomkål, skåret i ca. 1 cm tykke skiver
- Resten af hakket chili, hvidløg og løg
- 5 æggeblommer
- 2 dl fløde
- 50 gr revet emmentaler
- salt og peber
Fremgangsmåde:
- Tænd ovnen på 190 gr
- Æggeblommer og fløde piskes sammen
- Blomkålsskiverne fordeles i et fad
- Fordel chili/hvidløgs/løg-blandingen henover
- Hæld æggeblandingen over
- Drys med revet ost
- Bag til gyldent og lækkert og blomkålen er mør
Pragtfuldt! – jeg har frokoster til en del dage sammen med en eller anden form for kød 🙂
Vil du lære at lave mad med MadMedVibs ? klik her