Håber, at du har haft glæde af den første MadMedVibsPlan – og gik du glip af den, så klik her: MadMedVibsPlan 16. maj
Denne uges madplan består af gratinerede auberginer, kyllingelår-ret og eventuelle rester af kyllingen er brugt til ægge-pandekage/wrap med spinat. Velbekomme 🙂
I bunden af bloggen finder du den samlede indkøbsliste til de tre retter – inkl. listen over basisvarerne.
Gratinerede auberginer – rester kan evt. fryses eller spises til næste dags frokost:
Hurtig kyllinge ret – frys evt. grøntsagsrester eller spis dem til dine æg næste morgen.
Ægge-pandekage/wrap med rest af kylling, spinat, tomater m.v. og peberfrugt-salsa – Brug resten af salsaen til dine grønne salater, gerne om morgenen/frokosten, så du får et “skud” vitaminer – rester af wraps’ene – spis dem næste dag eller til frokost/morgenmad
Basisvarer:
- Olivenolie
- Salt og peber
- Balsamico/balsamisk vineddike/rødvinseddike (same thing 🙂 (vælg en god kvalitet – det svarer sig!)
- Kokosolie
- smør
- HUSK
Øvrig indkøbsliste til tre retter:
- 2 auberginer
- 8 fed hvidløg
- 2 dåser hakkede tomater
- Frisk basilikum – 1 til 2 bundter
- Frisk persillle
- 1/2 bundt frisk timian – evt. tørret
- 9 store modne tomater
- 3 rødløg
- 4 røde peberfrugter
- 1 gul peberfrugt
- Evt. grøn salat til kyllinge-retten og salat til ægge-pandekagen/wraps
- 100 – 200 gram spinat. Jeg brugte 200 gr frossen
- 6 æg
- 100 gram mozzarella
- 200 gram parmasan – alternativt cheddarost i mindre mængder
- 50 gr mellemlagret ost – f.eks. emmentaler, eller brug rest, hvis du har købt cheddarost til aubergineretten
- 6 kyllingelår
- 8 skiver skinke eller en rest steg/kylling (fra kyllinge-retten)
- 3 tsk røget paprika
Lær at lave mad hos MadMedVibs – også on-line/telefonisk rådgivning