LCHF MadMedVibsPlan – 16. maj

Madplan: Nyt tiltag fra MadMedVibs – jeg håber, at I vil få fornøjelse af den, idet jeg også har givet inspiration til udnyttelse af resterne.

 

Hvad skal vi have at spise af LCHF-mad i dag ? Jeg håber, at du vil finde inspiration i disse 3 opskrifter. Det er helt med vilje, at jeg ikke har syv retter til madplanen, idet jeg ofte oplever, at der er mange rester, som kan bruges til næste dags frokost og/eller aftensmad dagen efter. Er der stadig for meget mad ? Det meste kan fryses.

 

Jeg vil gøre mit bedste for at lægge en madplan ud til Jer hver fredag/weekend, så I kan handle ind i løbet af weekenden.

Nederst i bloggen finder du en indkøbsliste (opdelt i fødevaregrupperne), så det forhåbentligt er dejligt nemt for dig at handle ind. De faste LCHF-basisvarer nævner jeg også, så du altid har dem på lager.

Lasagne:

2015-05-10 15.53.06

Se opskriften

 

Brændende kærlighed :

2015-05-13 06.05.36 Brændende kærlighed

Se opskriften

 

Squash-ghetti med parmaskinke:

2015-05-12 17.15.11 squash-getti med parmaskinke

Se opskriften

LCHF-basisvarer:
  • HUSK (den grønne pakke) loppefrøskaller
  • Kokosolie. Jeg bruger den lugtfri til stegning fra Cocosa
Øvrig indkøbsliste til alle tre retter:

Jeg håber inderligt, at I får glæde af madplanen og følger mig på Facebook : https://www.facebook.com/madmedvibs.dk?ref=hl

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.