Squash-ghetti med parmaskinke

Nem, lækker, sund og hurtig LCHF mad:

2015-05-12 17.15.11 squash-getti med parmaskinke

Ingredienser:
  • 2 squash / courgetter
  • 125 gr parmaskinke / og eller bacon
  • smør til stegning
  • salt og peber
Fremgangsmåde:
  • Tænd ovnen på 150 gr
  • Skyl squash’ene og skær den i meget tynde strimler. Har du en spiralizer er det hit (med den kan man skære spaghetti-tynde strimler), ellers bruger du et jullienne-jern/kartoffelskræller til at skære så tynde strimler som overhovedet muligt af squashen
  • Bag parmaskinken / baconen i ca. 10 min
  • Steg imellemtiden squash-strimlerne i smør i kort tid og smag til med salt og peber. Vær forsigtig med saltet. Skinken/bacon er rigeligt saltet i forvejen.

Er der rester til næste dag, kan hele retten selvfølgelig varmes op på panden, evt. tilsat lidt fløde.

Velbekomme 🙂 Et hurtigt og nærende måltid!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *