Jeg havde lovet at levere det meste af maden til min bonus-fars 85 års fødselsdag i går, så jeg nåede ikke at indfri mine egne ønsker om, at LCHF MadMedVibsPlanen bliver lanceret hver fredag, men pyt med det. Dagligdagens udfordringer kan jo komme på tværs af planerne 🙂
Se tidligere ugers madplaner:
LCHF madplanen denne uge består af flæskestegs-sandwich, alternativ pizza (med hk. oks, spinat, ost og cocktail-tomater) og stegt laks med bønnefritter (inkl. rester).
Nederst i bloggen er den samlede indkøbsliste til retterne, opdelt i fødevare-emner, så du nemt kan handle ind.
Flæskestegs-sandwich:
Pizza – ud fra, hvad jeg havde af ingredienser i et “fremmed” køkken:
Stegt laks med bønnefritter:
INDKØBSLISTE:
Basisvarer:
- Olivenolie
- Kokosolie
- Salt og peber
- HUSK (loppefrøskaller – den grønne)
Øvrig indkøbsliste til 3 retter, opdelt på fødevaregrupper, så det er nemt at handle ind:
NB : Indkøbslisten er ekskl. ingredienser til ostebollerne) – se her for ingredienslisten
- 3 store rødløg (rester: det var hvad jeg havde i køleskabet)
- 1 stort hvidt løg (rester: det var også, hvad jeg havde i køleskabet) brug rester til pizzaen
- Broccoli steg stokkene som tilbehør til morgenmad/frokost
- Cocktail-tomater brug rester til din morgenmad
- Brieost
- 3 æg evt. flere æg til din morgenmad/frokost til omelet med lakse-rester
- parmasan – eller en rest ost, som du måtte have på køl
- Tørret eller frisk timian
- Røget paprika
- evt. reven muskatnød til spinaten – det giver god smag
- Kamsteg/ribbensteg
- lakse-fileter (beregn 1 pr. person, ellers er det fint, hvis der er rester)
- 325 gr hk. oksekød (fryse-rest hos mig)
- 500 gr frossen spinat
- 1 pose frosne, grønne bønner (haricot verts)
- 12 spsk sesam-mel (Funktionel Mad)
God fornøjelse og kom endelig med kommentarer eller spørgsmål´! Lær at lave LCHF mad med MadMedVibs