Stegt rødspætte med let-stegte tomater og blancherede asparges

Stegte rødspætte-fileter smager skønt og er supersunde. Kan du få dem friske og hele, er det selvfølgelig at foretrække. Men skal det gå hurtigt, er fileterne fra fryse-disken udmærket og suppleret med asparges og tomater, har du et hurtigt, nemt, sundt og velsmagende måltid 🙂

2015-06-07 20.16.45 Smørstegt rødspættefilet med dampede asparges og letristede tomater

 

Ingredienser – supplér efter antallet af personer:
  • rødspættefilet
  • friske grønne asparges
  • 2-4 tomater
  • smør til stegning
  • salt og peber
Fremgangsmåde:
  • En gryde over med vand, kog vandet op
  • Enden af aspargeserne knækkes af. De har et naturligt sted at knække
  • I gryden og kog kun lige 1 – 2 min. Der skal stadig være masser af bid i
  • Tomaterne skæres i halve og befries for blomst og steges let i smør på panden. Smag til med salt og peber
  • På en anden pande steges rødspættefileterne let gyldne i smør. ca. 2 min. pr. side. Krydr forinden med lidt salt og peber
Lær at lave enkel og lækker mad hos MadMedVibs. Få også tip til en god aften, hvor jeg kan være stand-by pr. telefon eller e-mail – se her

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *