LCHF pandekager/forårsruller med rester af kød og grøntsager

Masser af rester af kamsteg og grøntsager blev til disse ruller. En eminent måde at bruge køleskabets rester på. Pandekagerne/forårsrullerne kan selvfølgelig fyldes med hvad som helst, bare du skærer ingredienserne småt ud.

2015-06-27 20.26.44 Fyldte pandekager,forårsruller med rester af kamsteg og grøntsager

 

Ingredienser til pandekagerne/forårsrullerne:
  • 6 æg
  • 200 gr Philadelphia flødeost
  • 3 tsk HUSK
Ingredienser til fyld – eller hvad du har i køleskabet:
  • Rester af kamsteg
  • Rester af blomkålsbuketter
  • 2 rødløg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 frisk chilli
  • 1 bundt persille
  • smør/olie til stegning
Fremgangsmåde til pandekagerne/forårsrullerne:
  • Pisk æg, flødeost og HUSK godt sammen
  • Lad dejen hvile i 10 min.
  • Steg tynde pandekager i smør på panden (men heller ikke al for tynd dej, så skiller den lidt og er sværere at rulle)
Fremgangsmåde til fyldet og færdiggørelse af retten:
  • Tænd ovnen på 200 gr
  • Rød- og hvidløg samt chilli hakkes fint og svitses godt blødt i smør/olie på panden
  • Blomkålsbuketterne skæres ud i små stykker og blandes i løgblandingen
  • 2-3 skiver kamsteg skæres i fine strimler og varmes med i grøntsagsblandingen
  • Smag til med salt og peber og evt. yderligere krydderi efter din smag
  • Læg nu fyld på hver enkelt pandekage og rul pandekagen godt om fyldet
  • Læg forårsrullerne efterhånden på en bageplade/ovnfast fad
  • Giv rullerne ca. 10 min i ovnen, så de er godt gennemvarme

Giv gerne en grøn salat til retten. Her har jeg brugt tomat, agurk, basillikumblade og overhældt med lidt olie og salt.

Rester af forårsrullerne smager dejligt kolde til madpakken 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *