LCHF hjemmelavet pesto på mandler, parmasanost og basilikum
Hjemmelavet pesto er bare det bedste – og denne er hurtig at lave 🙂 Smækfyldt af sunde ingredienser – både fedtet i mandlerne og olien og den smukke basilikum!´Jeg var jo så heldig lige at have ferieriet i Rom, så jeg hjembragte ægte parmasan ost og trøffelolie. Trøffelolien blev dog ikke brugt her – dertil der den alt for kraftig i smagen.


Ingredienser:
- 50 gr hele mandler. Smut evt. mandlerne inden brug. Det gør pestoen lysere.
- 1 fed hvidløg
- 1 håndfuld friske basilikumblade
- 30 gr fast ost efter eget ønske. Jeg brugte selvfølgelig parmasan-osten, men pecorino-ost er også fint
- ca. 2 dl olivenolie. Start med lidt ad gangen, så du ikke får hældt får meget olie i på én gang
Fremgangsmåde:
- Blend alle ingredienserne i foodprocessoren til du har en dejlig cremet pesto. Tilføj evt. mere olie, så du får den rette konsistens.
- Smag til. Som regel vil der hverken behøves salt eller peber, but your choice 🙂
Lær at lave Mad hos Vibs