LCHF MadMedVibsPlan – madplan uge 32

Ugens LCHF madplan byder på spicy kylling/kalkunbryst i ovn, lynhurtig pizza evt. med reste grøntsager og hjemmelavet ketchup. Det er ikke mange timer, der bruges i køkkenet, mens mens du er i gang, kan du jo tilberede dobbelt op af portionerne, så du har til flere dage ad gangen eller til frokost. Det er til og med kost til en meget rimelig penge! :-).

Se  også TIP: Forslag til anvendelse af alle rester. That’s value for money 🙂

Hav god fornøjelse med maden/opskrifterne. Kontakt mig på tlf. eller skriv til mig på mail/i kommentar-felterne, hvis du har spørgsmål/kommentarer.

Her er også en samlet indkøbsplan til alle 3 retter, fordelt på fødevare-grupper, så det er nemt at handle hurtigt ind.

All in one spicy kalkun/kyllingebryst i fad med skønne grøntsager:

2015-08-02 12.55.28 Kalkunbryst i chili, hvidløg og peberfrugter

Klik her for opskrift

LCHF hjemmelavet ketchup:

2015-08-02 10.30.21 LCHF ketchup

Klik her for opskrift

LCHF lynhurtig pizza:

2015-08-02 11.37.44 Hurtig keto-pizza med løg, grøn peber, hvidløg blanding

Klik her for opskrift

Indkøbsliste til alle tre retter, fordelt på fødevaregrupper:

Basisvarer:
  • olivenolie
  • salt og peber
  • kokossukker
  • hvidvins – eller æblecidereddike
  • HUSK (loppefrøskaller)
  • Kokosolie eller smør
Øvrig indkøbsliste:
  • 2 store æg
  • 2 spsk parmasan (ca. 10 gr) eller brug hvad du har af hård ost
  • ca 100 gr mozzarella ost
  • 1 lemon
  • 2 små chillier – valgfri farve og styrke
  • 5 fed hvidløg
  • 4 tomater
  • 2 peberfrugter, gule eller røde. Ligger de i supermarkedet i en pose med grønne, så gem de grønne til rester
  • persille eller karse
  • frisk basilikum til pizzaen, ellers brug tørret
  • 1 løg
  • røget paprika
  • tørret timian
  • tørret oregano eller basilikum
  • 1 dåse flåede tomater
  • tomatpuré eller ketchup, hvis du ikke laver den hjemmelavede ketchup – klik her
  • 2 stykker kyllingebryst, alternativt kalkunbryst

TIP: Anvendelse af rester:

  • Spis pizzaen med rester af (grøn) peber, hvidløg, løg, røget paprika, salt og peber. Hak og skær grøntsagerne i passende størrelse, som du kan lide det og steg det hele sammen på ikke for stærk varme. Smag til. Du kan se grøntsagerne på billedet – klik her.
  • Jeg tilberedte æggekage/omelet til morgenmad til 2 dage og fik de brugt de sidste rester af en grøn chilli og 2 løg:
  • Piskede 4 æg med 1 slat fløde. Tilsatte 1 spsk HUSK, salt og peber og piskede igen.
  • Stegte den meget småthakkede chilli og de meget småthakkede 2 løg blødt i kokosolie
  • Overhældte grøntsagerne med æggeblandingen.
  • Da æggekagen var nogenlunde stivnet vendte jeg den rundt og stegte lidt på den anden side. Det kan være lidt af en kunst 🙂 , men pyt om det bliver lidt kikset 🙂
  • TIP: Tilsæt gerne evt. osterester, enten i tern eller revet, når du hælder æggeblandingen på panden.

2015-08-02 13.01.15 Omelet med rester af chili og løg

 

Voila ! 🙂 Jeg har stort set brugt alle resterne i mit køleskab! Og jeg har mad til flere dage, både morgenmad, frokost og aftensmad 🙂

KH Vibs 🙂

Lær at lave MadMedVibs – klik her

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *