MadMedVibsPlan – uge 35, ferie i Rom, Per Brændgaard og madlevering fra MadMedVibs

6 dages ferie i skønne Rom 🙂 . Tanker om Per Brændgaards udtalelser og levering af mad fra MadMedVibs:

Rom og LCHF-kost: LCHF-frokosten til flyet havde jeg forberedt hjemmefra. Imellem alle oplevelser blev der plads til nogle få stemnings-billeder, så du kan se, at du sagtens kan spise LCHF-kost, når du er på ferie:

Smørristet LCHF-brød smurt med mayonnaise, herover serrano-skinke og pecorino-ost. Nemt at lægge sammen og pakke i smørrebrøds- eller sølvpapir:

2015-08-21 07.30.10 smørristet LCHF brød med mayo, serrano skinke og pecorinoost

Vi boede i en lejlighed i Trastevere, hvor der tilhørte en skøn tagterrasse. Morgenens måltider blev indtaget deroppe, inden solen bagte for meget:

Tomater, dryppet med olivenolie og lidt salt, et kogt æg, skinke og 2 slags ost. Dette kan købes overalt i Rom. Selvfølgelig supplerer du med mere mad, hvis appetitten er til det:

2015-08-24 08.28.56 Morgenmad på tagterrassen

 

De lækreste grillede lammekoteletter – Costolette d’abbacchio alla griglia – kartoflerne kan man jo nøjes med at nippe til og bestille grillede grøntsager som tilbehør:

2015-08-24 20.23.43

Så blev det ikke til flere billeder af mine måltider. Var så optaget af Rom og mine pragtfulde omgivelser, at jeg glemte det 🙂

Per Brændgaard: Så ham i TV på et tidspunkt, hvor han rigtigt nok maner til besindighed omkring at lave mad hver aften og udnyttelse af resterne for, at den dér kål og des lignende ikke kravler ud af køleskabet af sig selv. Per Brændgaard plæderer for, at man hellere skal benytte sig af take away for at få mere tid til alt det andet, du gerne vil lave i hverdagen.

Min kæphest er at leve efter LCHF principperne og IKKE smide mad ud. Det er derfor, at jeg udarbejder en MadMedVibs UgePlan med kun 2-3 retter og guider dig til udnyttelse af resterne.

Madlevering: MadMedVibs leverer mad i.h.t. Fødevarestyrelsens regler, så kontakt mig for levering af mad, når du synes, at du må bare have lækker, sund LCHF-kost, men ikke har tid til at lave den selv! 🙂 Du ringer/mailer til mig og vi finder ud af leveringstidspunkt, gerne til næste dag (afhentning af maden sker hos MadMedVibs). Prisen bestemmes af råvarernes pris, men jeg er yderst rimelig i pris for mine arbejdstimer.

Se alle tidligere MadMedVibs’ madpaner (inkl. indkøbslister til hele ugen!) og lad dig inspirere! :

MadMedVibsPlan – 16. maj

MadMedVibsPlan – 22. maj

MadMedVibsPlan – 29. maj

MadMedVibsPlan – 5. juni

MadMedVibsPlan – 12. juni

MadMedVibsPlan – 19. juni

MadMedVibsPlan – 3. juli

MadMedVibsPlan – 10. juli

MadMedVibsPlan – 17. juli

MadMedVibsPlan – 24. juli

MadMedVibsPlan – uge 31

MadMedVibsPlan – uge 32

MadMedVibsPlan – uge 33

MadMedVibsPlan – uge 34

MadMedVibsPlan – uge 36

God fornøjelse med opskrifterne og indkøbslisterne 🙂

Lær at lave Mad Hos Vibs

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.