Min lille LCHF fryser er ved at svømme over. og da jeg aldrig smider mad ud, er tiden inde til, i de næste par uger, at tømme fryseren og spise maden til morgenmad / frokost /aftensmad = billig LCHF MadPlan! Selvfølgelig kan der altid suppleres med ekstra grøntsager, så vi når op på et ordentligt indtag af de gode grøntsager hver dag. Jeg nævner ingen ugedage hér, helt med vilje, det bestemmer man jo selv 🙂
Studér gerne mine tidligere madplaner, som søges ude i højre side af bloggen.
Se også min blog om Per Brændgaard udtalelser om sund take away mad (MadMedVibsMadLevering) – klik her
Her er hvad fryseren indtil videre har frembragt. Brug hjertens gerne mine input, så du aldrig smider mad ud, men gemmer resterne i fryseren til en anden god gang, hvor der er travlt og tiden er knap til indkøb og man ikke falder i fælden med mad med hurtige/fine kulhydrater.
God fornøjelse og til forhåbentlig inspiration!
En rest plukket kylling (som tidligere var serveret ovnstegt med champignon flødesovs) blev blandet op med rester af en kyllingefond, som opstod fra en kylling stegt i Römertopf, hvor der under skindet var lagt oliven og yaconsirup. Dertil en rest LCHF brød, bagt ud fra Jane Faebers opskrift med bl.a. parmesan og oregano :
Hakkede hvidløg, svitset i smør, hvortil blev tilsat en rest Haricots Verts (hurtigt dampet i hvidløgene) kom ovenpå retten.
Opskrift på kylling i Römertopf med yacon-sirup og oliven: Klik her
En rest auberginestuvning og grøntsagsboller med en klat Philadelpia flødeost: he he. Det ligner en frø-mund, eller hvad ved jeg 🙂
Opskrift på auberginestuvning – klik her
Opskrift på grøntsagsresteboller – klik her
Grøntsagswrap med Philadelpia flødeost og dyrebovsfrikadeller:
Forslag til grøntsagswraps – klik her
Opskrift på dyrebovsfrikadeller – klik her
Rest lasagne – klik her for opskrift
Lasagnen blev tidligere leveret til ejerforeningens bestyrelse. De kunne absolut ikke spise op, så resten røg i fryseren 🙂
Velbekomme og god fornøjelse! Kh Vibs 🙂
Lær at lave MadMedVibs – klik her
‘Ruskomsnusk’ – kyllingestykker i lækker fond med bønner og hvidløg, og LCHF-brød af parmesan og oregano. Jeg var så heldig, at jeg fik lov til at smage ruskomsnusket, og hvis al ruskomsnusk smagte så godt, så var der nok ikke mange rester tilbage i folks køleskabe !
Kyllingestykkerne var dejlig møre, bønnerne med hvidløg smagte pragtfuldt, og fonden var sindssyg lækker !
LCHF-brødet smagte dejligt, og havde lige et lille pift af oregano og parmesan.
Virkeligt lækkert måltid, og jeg var dejlig mæt 😉 Tak !