Resterne fra kokosmælken og lidt kokosflager skulle bruges, da jeg havde tilberedt kokos chokolade trøfler – klik her for opskrift. Så kraftigt inspireret af Jane Faebers omelet, blev denne omdannet til en omelet med blåbærkompot:
Ingredienser til 4 tynde eller 2 tykke omeletter:
- 6 æg
- 4 spsk kokosmælk (den fede fra Santa Maria – og resten bruges i kaffen 🙂 )
- 1 tsk vaniljepulver
- 2 tsk loppefrøskaller (HUSK)
- 2 spsk kokosfibre (f.eks. Tropocai)
- kokosolie til stegning
- Blåbær eller anden frugt
- lidt kokossukker til bærrene, men helt valgfrit
- Lidt kokosflager til pynt
Fremgangsmåde:
- Pisk æg, kokosmælk, vaniljepulver, HUSK og kokosfibre grundigt sammen
- Opvarm en stor pande og tilsæt kokosolie
- Tilsæt 1 dl dej (for ca. 4 tynde omeletter). Vip panden rundt, så dejen fordeles over hele panden
- Steg til omeletterne er gyldne på begge sider
- Bærkompot:
- Bærrene op i en gryde, evt. med en anelse kokossukker og kog et par minutter eller indtil du synes, at væden er lidt kogt væk og konsistensen er rigtig
- Pynt og servering:
- Fold omeletten, tilsæt en stor skefuld bærkompot og drys med lidt kokosflager
Velbekomme og Glædelig Jul og Godt Nytår fra MadMedVibs 🙂
Jeg holder juleferie, men spørgsmål/kommentarer er selvfølgelig velkomne, enten her på bloggen eller på min e-mail: nielsen.vibs@gmail.com.
Lær at lave MadMedVibs – klik her