Lækker, enkel LCHF omelet med løg, fløde og ost

Omeletter kan tilberedes i et utal af variationer. Hvad du end kan lide, du tilsætter i din omelet, så enkelt er det 🙂

2016-07-30 17.01.28 Omelet m fløde, ost og løg

Dette havde jeg i køleskabet:
  • 3 æg
  • en slat piskefløde
  • 3 rødløg
  • 2 skiver ost, skiverne halveret
  • smør
  • salt og peber
Fremgangsmåde:
  • Skær løgene i tynde skiver og brun dem langsomt i rigeligt med smør
  • Pisk æg og piskefløde sammen
  • Tilsæt en anelse salt og friskkværnet peber til æggeblandingen
  • Når løgene er godt brunede, tilsættes æggeblandingen
  • Lad æggeblandingen stivne lidt og lav lidt huller med en grydeske, så det meste bliver stegt
  • Tilsæt skiver af ost
  • Da osten var smeltet lidt, gjorde jeg simpelthen det, at jeg lagde en stor tallerken ovenpå panden, vendte omeletten rundt, tilbage på panden, så den anden side af omeletten også blev lidt stegt, og osten smeltet
  • Det er ikke nødvendigt, kun hvis du synes, at omeletten skal have lidt farve på den anden side
  • Pynt med evt. rucola salat
  • Tilsæt måske laks, skinke, eller hvad du synes er lækkert 🙂

KH Vibs

Idéer til din perfekte aftensmad/morgenmad ? – klik her

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *