LCHF wrap med fyld af tunmousse

Wraps/omelet-ruller med forskelligt fyld er en god, mættende og hurtig måde at spise sund LCHF-kost på. Egner sig fortrinligt til madpakken.

Forslag til frokost til Annette Wibergs 1. kursusaften, den 7/11 2017: Slank med LCHQ. Klik her, for at se min blog, hvor jeg omtaler kurset. Smagsprøve medbringes 🙂 Klik her for kursus hos MadMedVibs.

Billeder med og uden tun  🙂

Ingredienser til 1 wrap:
  • 2 æg
  • 3 spsk piskefløde
  • 1/2 spsk HUSK (den grønne)
  • lidt røget paprika (giver lige lidt pikant smag). Eller cayennepeber. Kan sagtens udelades
  • smør eller kokosolie til stegning
Fremgangsmåde:
  • Pisk alle ingredienser grundigt sammen
  • Lad dejen hvile ca. 5 min., så HUSK’en opsuger noget af væsken
  • Frem med stegepanden (gerne slip-let), tilsæt fedtstof
  • Steg ved middelvarme, lad wrappen sætte sig og stivne, inden du vender wrappen (gerne med en stor palet, så den ikke knækker) og steger på den anden side.
  • Læg wrap’en over en tallerken. Lad køle lidt og rul sammen. Køl gerne af i folie i køleskabet. Ikke strengt nødvendigt, hvis du har meget travlt.
  • Rør rundt i dejen, inden ny dej hældes på panden.
Ingredienser og fremgangsmåde på en meget nem tunmousse:
  • En dåse tun i vand, godt afdryppet
  • Tilsæt mayonnaise, estragon, salt og peber.
  • Rør godt rundt og smag til
  • Servér gerne med en grøn salat og rød/gul peberfrugt
Servering:

Fold forsigtigt wrap’en lidt ud. Tilsæt tunmoussen, eller hvad du har lyst til, og rul godt sammen igen. “For” gerne wrap’en først med nogle sprøde hjertesalat-blade og tilføj ekstra grøntsager som f.eks. rød/gul peberfrugt i stænger som tilbehør.

Tip:

Jeg lavede en 3-dobbelt portion wrap-dej og fandt ud af, at ca. 1 dl dej ad gangen er en god størrelse på én wrap. Wraps’ene kan sagtens fryses.

Tip:

Har du småtravlt, skal have morgenmad og har en microovn: En wrap på en tallerken, nogle skiver ost ovenpå – woila:

Lær at lave mad med Vibs – klik her

kh Vibs 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *