MadMedVibs på kursus

Alle kan trænge til et indspark, når man måske synes, at man er gået lidt i stå i livet. Det kan være på vægttabssiden, selvværdet trænger måske til et boost og/eller de negative tanker er begyndt at fylde lidt for meget.

Jeg deltager i ét af Annette Wibergs kurser: Et liv i balance – tag styringen i dit liv. Klik på linket og læs om Annettes mange kurser og workshops. Kurserne afholdes i Hvidovre.

Som du kan se af Annettes hjemmeside, vil hun også afholde kurset: 
Slank med LCHQ = low carb high quality, startende  7. november 2017 - klik her for
at se kurset.
I modsætning til LCHF (low carb high fat) "tillades" der i denne kost f.eks. også 
rugbrød, men ellers  er principperne stort set de samme, hvor man undlader sukker 
og de hurtigt omsættelige kulhydrater, såsom ris, hvidt brød og pasta.

MadMedVibs leverer smagsprøver til dette kursus. Opskrifter/billeder kan du se på bloggen hér og Facebook. “Like” meget gerne Facebook-siden, hvis du har lyst 🙂

1. kursusaften:  klik her: Opskrift og smagsprøve til wraps/omelet-ruller med forskelligt fyld og klik her for henvisning til græskar- og æbleflæsk.

2. kursusaften: klik her: Opskrift og smagsprøve til proteinpandekager med bærmousse og klik her for henvisning til tandoori kyllinge- og kålret med bacon.

3. kursusaften: klik her: Opskrift og smagsprøve til ægge muffins med peberfrugt og pølse og klik her for oste-cremet blomkål med 3 slags ost.

4. kursusaften: klik her: Opskrift og smagsprøve på ostekiks og klik her for ovnbagte hvidkålsskiver med hvidløg, olivenolie og persille og klik her for nem mørbradgryde.

Først til mølle-princippet, så hold øje med Annettes hjemmeside og tilmeld jer ét eller flere kurser 🙂

Lær at lave MadMedVibs – klik her

kh Vibs 🙂

1 Comment

  1. Kære Vibs,
    Tak for de dejlige smagsprøver på salat og wraps/omelet tun ruller. Dejligt jeg kan tilbyde mine kursister smagsprøver på de opskrifter du har lavet. I aftes var alle enige om at højdepunktet var et besøg i Mad med Vibs’s hjørne. Endnu engang tusind tak for du er med til at give kursisterne ekstra mad oplevelser så de får lyst til at komme igang med den nye livsstil.
    Gælder mig til at se dig igen på tirsdag,
    Knus Annette Wiberg

Leave a Reply

Your email address will not be published.