Levering af LCHF smagsprøver til kursus – 4. del, 2018

MadMedVibs har igen fornøjelsen af at servere små hapsere til Annette Wibergs kursus “Slank med LCHQ” i Hvidovre, startende den 9. januar 2018, kl. 18.30 og fortsættende til tirsdag, den 30. januar 2018.

Ja, den opmærksomme læser vil notere sig, at tredje gang er sprunget over. Annette ville da selv stå for smagsprøverne 🙂

Fjerde smagsprøve den 30. januar 2018 er en meget enkel kyllingesalat, der sagtens kan forberedes om aftenen og tages med til frokostpakken dagen efter.

Ingredienser til 2 frokoster for én person, afhængig af appetitten
  • 200 gr kyllingefilet eller inderfilet, som det behager dig
  • 1/2 rød og 1/2 gul peberfrugt eller mere, hvis du kan lide det
  • 1/2 spsk tørret estragon.
  • salt
  • peber
  • mayonnaise efter smag
  • smør til stegning
  • evt. hjertesalat som “både” til salaten
  • Jeg havde en rest bacon. Bacon og kylling er altid godt sammen
Fremgangsmåde:
  • Skær kylling i passende bidder og steg kortvarigt i smør med lidt salt og peber. Lad afkøle
  • Rens og skær peberfrugterne i små stykker og svits hurtigt på en godt varm pande i lidt smør. Lad afkøle
  • Bland kylling, peberfrugt og estragon.
  • Tilsæt mayo efter smag
  • Smag til med salt og peber og evt. mere estragon
TIP:

Lad meget gerne salaten trække til næste dag i køleskabet. Smagen bliver kun bedre.

TIP:

Prøv med 250 gr. champignoner i stedet for peberfrugterne. Champignonerne skæres i tynde skiver og steges i lidt smør på høj varme og afkøles. Det giver også en skøn smag 🙂

Skær gerne fine skiver af rå grøntsager og tag med som tilbehør i madkassen. Eller evt. kogte, grønne bønner. Mulighederne er uendelige. Kun fantasien sætter grænser 🙂

Lær at lave MadMedVibs – klik her

KH Vibs 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *