LCHF Anderilette

Èn af påskefrokostens retter skulle bestå af anderilette, blev det bestemt af familiens yngste 🙂 Det blev så et mix af andelår, tilberedt a la sous vide (Karsten Tanggaards fremragende bog), og Brdr. Prices opskrift 🙂 Det nok så pudsige billede blev inspireret af den danske film fra 1986 “Flamberede Hjerter”. En klassiker for os “gamle” 🙂 Lav meget gerne retten dagen, før den skal spises.Jeg brugte Karsten Tanggaards opskrift, men tilsatte hvidløg, timian, rosmarin og laurbærblade til poserne med andelår. Jeg købte 4 stk andelår og lagde 2 stk i hver pose.

Efter endt sous vide tilberedning og lynhurtig afkøling i iskoldt vand, blev alt kødet pillet af benene – kødet trevles fra hinanden. Fedtet blev nøje pillet fra.

Andefedtet op på en pande sammen med det pillede andekød. Vende godt rundt på panden. Tilsæt finthakkede cornichoner, salt og peber. Smag godt til.

Servér gerne med ekstra cornichoner og frisk sprød salat for at få modspil til det fede andekød.

Klik her for at se min tidligere opskrift på anderilette

KH Vibs 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.