Ingredienser:
- 3 hakkede fed hvidløg
- 2 hakkede rødløg
- 1 blomkål, blomkålsbuketterne skåret i ca. 1 cm tykke skiver
- Revet frisk parmasan-ost
- En god slat olivenolie
- Salt og peber
Fremgangsmåde:
- Forvarm ovnen til 225 gr
- De 2 slags løg og den skivede blomkål på en bageplade
- Bland grøntsagerne godt med olivenolie
- Krydr med salt og peber
- Bag i 15 – 20 min., alt afhængig af, hvor hård/blød din blomkål skal være
- Det hele op i ovnfast fad
- Drys med parmasan-ost
- Gratinér yderligere i 10 min.
Jeg stegte to koteletter (med skaft) til. Da jeg elsker at gnave ben og er mæt af det sammen med den lækre blomkål, har jeg frokost til flere dage.
Win-win situation til de travle arbejdsdage 🙂
Lær at lave Mad Med Vibs – eller skal du have hjælp til Din Vellykkede Aften ? – klik her