Solen skinnede og en herlig, nem påskefrokost kom på bordet, bestående af:
- 3 slags sild (Ok – lagen er tilsat sukker, men den drypper man godt af)
- Røget laks med asparges og fyldte æg: Æggene koges hårdkogte. Æggeblommer moses med mayonnaise, lidt citronsaft, en anelse sennep, dild og purløg, stenbiderrogn, alternativt “falsk” rogn) og lægges tilbage i hviderne
- Stegte rødspættefileter med hjemmerørt mayonnaise (sprang nemt over det ved at blande Gråstens mayo (2/3) og remoulade (1/3)
- Hjemmelavet LCHF leverpostej med stegte champignon og stegt bacon
- Skiver af steg
- Rugbrød (hvis man spiser det)
- Hjemmelavet LCHF sandwichbrød
- Fedt og smør
- Sluttende af med 3 lækre oste
Og så var der tid til nydelse og kaffen ude i solen 🙂