LCHF MadMedVibsPlan – madplan uge 34

Denne uges LCHF madplan har jeg dedikeret til rester fra fryseren. En gang imellem skal der også bare ryddes ud, inden maden bliver for gammel! Og du kan altid supplere med en gang hurtigt stegte/lynkogte grøntsager. Jeg ville ikke have en masse mad i køleskabet, som kunne smides ud, når jeg har været i ROM 🙂 Frokost til flyet blev medbragt i form af en sandwich med ost, skinke og mayo.

Som nævnt tidligere, ville jeg teste, hvordan min african sweet potato stew var at spise efter en tur i fryseren. Det fungerede glimrende. Se her for opskrift.

2015-08-19 17.55.01 African sweet potato stew

Lun retten på panden eller i ovnen. Tilsæt nogle dryp god olivenolie, når retten er lunet og supplér evt. med avocado og/eller ekstra grøntsager.

En anden fryse-ret: På ét eller andet tidspunkt har jeg bagt nogle pandekager, haft en rest af blomkålsmos og stegte koteletter. Pandekagerne/wraps’ene har jeg rullet rundt om mosen og koteletterne i skiver og proppet dem i fryseren som en slags forårsrulle. Nemt at tage ud og lune let i ovnen, evt. gratineret med ekstra ost. Jeg dryppede lidt olie i bunden af fadet, så blev pandekagen dejlig sprød 🙂 SE TIP for blomkålsmos

2015-08-20 18.32.16 Gratineret wrap omkring blomkålsmos og kotelet

Se her for forslag til pandekager/wraps/forårsruller:

Pandekager med chiafrø

Tortillas

Wrap med grøntsagsrester

Pandekager/forårsruller

Variation af pandekager/wraps

Æggepandekage/wrap med spinat

Indianske stegte brød/tacos

Sandwich til frokost på flyet. Igen, jeg havde rester af sandwichbrød (Jane Faebers opskrift – klik her) og serranoskinke i fryseren, pecorino ost og mayo i køleskabet. Brødet forkælede jeg ved at riste det i smør på panden og lod det afkøle på køkkenrulle. En stribe mayo på hver skive, skinke og osten ovenpå og vupti! LCHF frokost i en en fart og jeg slipper for at købe noget dyrt (og elendigt) mad i flyet 🙂

2015-08-21 07.30.10 smørristet LCHF brød med mayo, serrano skinke og pecorinoost

Morgenmaden har bestået af 6 kogte æg moset ud med mayonaise, som jeg har spist af i mængder, som jeg nu havde appetit til. Tilsæt endelig karse, purløg, karry for ekstra smag. Også gerne peberfrugter, tomater, agurk, skåret i skiver.

2015-08-20 08.04.46 Æggesalat

 

TIP: Blomkålsmos – klik her for forslag til opskrift. Blomkålene kan også tilsættes philadelpia flødeost og/eller smør i stedet for fløde for en skøn, fed mos 🙂

Kan I have en pragtfuld uge! Jeg vil lade mig fornøje, forkæle og opleve ROMA 🙂

Kontakt mig, hvis du har behov for hjælp til at leve efter LCHF-kosten, enten pr. tlf., e-mail eller personligt møde

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.