LCHF madlevering til E/F Vigerslev Engpark: LCHF lasagne med friske spinatblade og avocado olie

Bestyrelsesmøde i ejerforeningen og hvem tropper op med maden  ? 🙂 MadMedVibs selvfølgelig 🙂 Bestyrelsesmedlemmerne har garanteret ikke prøvet lasagne med lasagne”plader” lavet af ren protein og ingen stivelsesholdige produkter! Til gengæld mætter maden så også meget mere 🙂

LCHF lasagne med tilbehør af friske spinatblade og avocado olie:

2015-09-21 13.33.18 LCHF Lasagne 2015-09-22 16.17.35 Friske spinatblade som dryppes med avocado olie

Jeg har tilberedt lasagne mange gange – klik her for tidligere opskrift. Denne gang har jeg brugt rigeligt med løg, hvidløg, lidt frisk hakket chili og 3 fint revne gulerødder i sovsen. Den fik lov til at koge i 5 timer, så alle grøntsager var kogt godt ud i sovsen og væden var kogt ind. Nå ja, så tilsatte jeg også kyllingefond i stedet for den ene dåse flåde tomater og tilføjede 1/2 dåse tomatpuré. Lasagne sovs kan tilsættes hvad som helst af grøntsager :-). Link til forslag til kyllingefond, klik her.

Lær at lave Mad hos Vibs eller kontakt mig for enkelte madleveringer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.