LCHF Fortsættelse af udnyttelse af rester i fryseren i november/MadMedVibsMadPlan

Julen og alle dets frokoster nærmer sig og det er jo pragtfuldt 🙂 jeg er næsten ved at tømme de sidste rester ud fra fryseren, inden jeg skal ud at spise et væld af gange. Og så gælder det om at holde tungen lige i munden og vælge de retter, som man kan tåle 🙂 Jeg får hjertebanken og ondt i maven af hvede/sukker, så jeg forsøger så vidt muligt at holde mig langt væk fra det! Det kan jo nogen gange være svært at gennemskue, om der i en eller anden servering er tilsat hvede/sukker, men jeg kan i hvert fald tage stillling til det synlige!

Her er hvad fryseren gemmer. Og som vanligt, tilsæt meget gerne ekstra grøntsager, så vi får alle de gode vitaminer/fibre indenbords.

Rester af krydderkylling i fond med søde kartofler, grøntsager og lidt mandler: Jeg siede fonden fra og kogte den ekstra ind. Tilsatte dernæt den indkogte fond til resten af ingrenserne. Resultatet blev en skønt cremet kyllingeret med en klatPhiladelpia flødeost.  85% mørk chokolade til kaffen.

2015-11-21 09.41.31 Rest af krydderkylling med grøntsager og indkogt fond med en klat flødeost

Klik her for opskrift

Rest aspargestærte med en lækker emmentaler til dessert (ofrede for en gangs skyld 50 kr. for et stykke svensk Emmentaler – men smagen var også så meget bedre 🙂 )

2015-04-28 17.17.43

Klik her for opskrift

Rest af hokkaidosuppe med smørristede græskarkerner, en klat ricottaost og cheddar-osteboller:

2015-11-23 10.07.44 Rest hokkaidosuppe med smørristede græskarkerner, ricottaost og cheddarosteboller

Klik her for opskrift på hokkaidosuppen

Klik her for opskrift på cheddarostebollerne

Fantastisk nem, mættende morgenmad/frokost, bestående af æggesalat og cheddarosteboller:

2015-11-25 10.17.26 Æggesalat med cheddarbolle

Æggesalat er det nemmeste i verden: Kog et par æg. Tilsæt mayonnaise, salt og peber. Opskrift på cheddarostebollerne er længere oppe i bloggen. Tilføj gerne rå grøntsager i form af peberfrugter m.v.

God fornøjelse 🙂 KH Vibs

Lær at lave Mad Hos Vibs

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.