LCHF pizzabund med hvidkål toppet med grøntsagstomatsovs, parmesan og persille

Som vanligt skal jeg liiiiige eksperimentere og jeg og min mave trængte til en kødfri aftensmad 🙂 Havde tidligere lavet pizzabunde/wraps af hvidkål og grøntsagstomatsovs og lagt det overskydende i fryseren. Dette måtte selvfølgelig udnyttes til en gang aftensmad:

2015-12-07 16.41.46 Pizzabund af hvidkål, toppet med grøntsagstomatsovs, parmesan og persille

Forslag til pizzabunde/wraps – klik her

Forslag til tomatsovs – klik her

Nemt og hurtigt:

Tænd ovnen for 200 – 225 gr. Hvidkålspizzabunden op på en bageblade med bagepapir. Tomatsovsen ovenpå (min er temmelig fast), revet parmesan henover. Varmes i ovnen. Giv evt. grill til sidst. Drysses med lidt frisk persille.

Værs’go 🙂 Du har en sund, grøntsagsrig aftensmad/frokost.

Klik her – og du har hurtig morgenmad også 🙂

 

KH Vibs

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.