Nye tider ? Og LCHF mad skal der jo være tid til :-)

Nogle gange går livet ikke som man forudser, men det gør det (livet) så meget mere spændende 🙂 Min madblog på MadMedVibs røg i “grøften” og jeg kvittede sidenhen jobbet dér. Ikke ét ondt ord sagt. Vi er alle glade :-). Nu er jeg igen arbejdende som freelance bogholder, dog med en enkelt undtagelse: PA for en tandlæge på deltids. Så NU er der tid igen til min mad-passion ud i LCHF-kosten. I den mellemliggende periode fik jeg taget nogle enkelte billeder af min mad, men fik ikke tid til at notere opskrifterne ned, så det bliver pr. hukommelse. Håber, at I tilgiver mig. Og jeg skal gøre det bedre fremadrettet 🙂

 

I de næste par blogs vil jeg lægge billederne ud og kreere nogle hurtige opskrifter!

Mange kærlige hilsener

Vibs

IMG_3863

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.