Om Vibs

Min idé med MadMedVibs / LCHF blog

opstod, da min yngste søn viste interesse for madlavning LCHF-style. På daværende tidspunkt var han 24 år og for første gang i hans liv, interesserede han sig for madlavning! Han fandt ud af, at maden smagte godt, og som bonus tabte han sig 15 kg.

Jeg opdagede også, at han ind imellem tilberedte maden lidt mere besværligt end nødvendigt, selvfølgelig p.g.a. manglende erfaring, og var i tvivl om en del beskrivelser i opskrifterne. Da jeg interesserer mig for mad, der er spændende at lave og er god for kroppen, vil jeg via denne hjemmeside hjælpe jer unge mennesker/andre uerfarne udi LCHF kosten på vej til at lave god og dejlig mad.

Det gør jo så ikke noget, hvis du samtidig kan imponere daten/kæresten/familien og stabilisere din vægt undervejs!

Andre gode idéer til en succesfuld aften med DIN date/kæreste?  – se under “Mad med Vibs og Din (vellykkede) Aften”

logo

 

IMG_3863

KH Vibs

4 Comments

  1. Janne says:

    Kære Vibs! Nu må jeg hellere lige – også her – sige tusind tak for mad. De sidste uger har vi været forbi og hente mad med hjem – og hvor smager det skønt!!! I aften var det stegt flæsk med den lækreste flødestuvede persille hvidkål. HOLP K*** det var godt…. og vi er ikke engang på LCHF. Vi synes bare din mad smager fantastisk. Tak for nem, billig og super delikat aftensmad. Vi ses næste uge =))) Knus Janne & familie

  2. Helle borg Larsen says:

    Hej Vips tak for din skønne smagsprøve her til aften. Glæder mig meget til at komme igang med dine opskrifter 😊😊😊.
    Knus helle

Leave a Reply

Your email address will not be published.